Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Коцюбинська громада» (код ЄДРПОУ: 04392942) був реорганізований і увійшов до складу Васильковецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Коцюбинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Васильковецької громади

Рішення сесії №251 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення і відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).»

Кількість переглядів: 247
Скликання: Сьоме скликання
Сесія: Двадцята сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 06.09.2018
Номер документу: 251
Назва документу: Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення і відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Прикріплені файли:
  1. Рішення 251 (0.03 МБ)

КОЦЮБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Двадцята   сесія сільської ради

( сьомого скликання)

Рішення № 251

 

с. Коцюбинці

 

від  06.09. 2018 року

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення і відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Розглянувши заяву гр. Панюри Михайла Мирославовича  про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  і відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись ст.12, 124 Земельного Кодексу України, ст.. 24 Закону України «Про державний земельний кадастр», п. 3,6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», ст .26, 33, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні " сільська ради вирішила :

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення і відновлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Панюрі Михайлу Мирославовичу   з метою передачі у власність, а саме:

    - для ведення особистого селянського господарства  площею 0,3000 га за адресою:   с. Коцюбинці , Гусятинського  району Тернопільської області  в межах населеного пункту;  - для ведення особистого селянського господарства  площею 0,6500 га за адресою:   с. Коцюбинці , Гусятинського  району Тернопільської області  в межах населеного пункту; - для ведення особистого селянського господарства  площею 0,1500 га за адресою:   с. Коцюбинці , Гусятинського  району Тернопільської області  в межах населеного пункту; - для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2000 га за адресою:   с. Коцюбинці , Гусятинського  району Тернопільської області  в межах населеного пункту.

Коцюбинський сільський голова                                          І.П.Воробець         

 


« повернутися до всіх документів


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано