Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Коцюбинська громада» (код ЄДРПОУ: 04392942) був реорганізований і увійшов до складу Васильковецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коцюбинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Васильковецької громади

В об’єднаних громадах спільно з ДСНС створюємо систему захисту і безпеки людей, - Геннадій Зубко

Дата: 07.04.2017 09:49
Кількість переглядів: 775

Фото без опису

Сьогодні спільно з ДСНС ми впроваджуємо секторальну децентралізації щодо організації органів цивільного захисту в ОТГ. Ми створюємо у громадах повноцінну систему захисту і безпеки людей, максимально наближаємо до людей послуги, які надають підрозділи ДСНС.

Про це заявив  Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час робочої поїздки на Тернопільщину. Він повідомив, що зараз створюється розгалужена система місцевих пожежно-рятувальних команд, а також законодавчо запроваджений механізм, який дозволяє передавати з районного рівня у власність ОТГ пожену техніку й обладнання.

Сьогодні для семи територіальних громад Тернопільської області були вручені сертифікати на отримання пожежно-рятувальних машин на базі ЗІЛ-130, а також рятувальним частинам трьох районів Тернопільщини вручені ключі ще від трьох  автомобілів на базі МАЗ.  Довідково: У Тернопільській області у 2017-му планується відкриття дев’яти підрозділів місцевої або добровільної пожежної охорони – у Заводській, Лопушнянській, Іванівській, Озерянській, Васильківській, Новосільській, Байковецькій, Колиндянській та Білобожницькій ОТГ.

Три пожежно–рятувальних автомобілі на базі МАЗ вручено: 3-й державній пожежно-рятувальній частині Управління Тернопільського району; 5-й державній пожежно-рятувальній частині Управління Кременецького району; 8-й пожежно-рятувальній частині Управління Борщівського району.

Сім сертифікатів на отримання пожежно-рятувальних автомобілів на базі ЗІЛ-130 отримали: Байковецька ОТГ; Теребовлянська ОТГ; Коцюбинецька ОТГ; Озерянська ОТГ; Завалівська сільська рада Підгаєцького району; Більче-Золотецька селищна рада Борщівського району; Дзвиняцька сільська рада Заліщицького району.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано